Prijava
Petak 10.7.2020
Događaji:
Pretraga

Poštovani,
Ovim putem želim uputiti POHVALU Službi za katastar, urbanizam i imovinsko pravne odnose Općine Tešanj. Osim pohvale, istoj službi se želim i ZAHVALITI na profesinalnom pristupu i rješavanju zahtjeva upućenog ispred firme KEBEX d.o.o. sa partnerima: Energiebauern GmbH i Eko-San d.o.o. Sarajevo. Posebnu zahvalnost upućujem gospodinu Medariću i njegovoj saradnici gospođi Smailbegović na izuzetnoj susretljivosti, razumijevanju i podršci na razvoju projekta iz obnovljivih izvora energije. Njihova brzina djelovanja i pristupa zahtjevu može biti POZITIVAN PRIMJER DRUGIM OPĆINAMA I INSTITUCIJAMA kako u BiH tako i u regionu. Naime, naša iskustva rada u susjednim državama nisu ni približna ovima koje smo doživjeli u Općini Tešanj jer smo u drugim regionima čekali na realizaciju zahtjeva i do nekoliko mjeseci.
Još jednom iskreno HVALA uposlenicima Općine Tešanj u ime firmi KEBEX d.o.o. ; ENERGIEBAUERN GmbH ; EKO-SAN d.o.o. Sarajevo.

S poštovanjem,

Samir Hamzić, Eko-San Sarajevo

Poštovani Načelniče,

U zadnje vrijeme primjećujem jako dobre reakcije privrednika po pitanju izdavanja urbanističkih i građevinskih dozvola. Koristim priliku da čestitam i službi općinskog organa koja obavlja te poslove, a naravno i Vama lično. U svakom slučaju, jako dobar primjer dobre saradnje i odnosa općinske administracije prema privredi.

Samo da napomenem da sam jučer sjedio u Ljubljani sa jednim privrednikom koji čeka takvu dokumentaciju već dvije godine.

Iskreno čestitam.


Osmo Saračević

Poštovani g-dine Načelniče,
kao  čovjek  sam  oduševljen Vašom  prezentacijom  sistema upravljanja kvalitetom  koja je snažno djelovala na  sve učesnike konferencije. Kao Auditor, mogu reći da je to bila najefektivnija prezentacija rukovodnog procesa koju sam ikada saslušao. Kao bosanac sam sretan što je ova prezentacija  ponovo probudila nadu da još uvijek postoje ostrva kvaliteta u moru prevara  i lažnih vrijednosti.Nadajmo se da ćemo ih još otkriti.

S poštovanjem,
Lead Auditor, Sead Jahić

Od prije par dana, MZ Novo Selo je bogatija za dječije igralište - već od prvih dana, tj. od postavljanja tobogona, klackalica, ljuljaški..itd, zamijećena je veća zainteresiranost
najmađih te se sad, gotovo svaki dan na tom mjestu okupljaju djeca. Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo Općinskom načelniku i općinskim
službama na podršci i razumijevanju u dodatnim aktivnostima realizacije ovog projekta, kao i da pohvalimo ažurnost općinske službe, koja je blagovremeno
odgovorila našim dodatnim zahtjevima, tj. pomoć u nasipanju terena dječijeg igrališta, kao i da pohvalimo službenika općinske službe Sabahudina Omerbašića, koji je blagovremeno iskoordinirao potrebne aktivnosti.


Nedzad Hadzić,

Novo Selo.

U ime članova neformalne grupe mladih Mrkotić i udruženja sportskih ribolovaca "BLINKER" Kalošević želimo ovim putem da Vam se zahvalimo na nesebičnoj podršci tokom realizacije projketa Omladinske banke, Fondacije Mozaik i Općine Tešanj "Izgradnja izletišta u rejonu Ciganskog polja Mrkotić". Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo Općinskom načelniku i općinskim službama na podršci i razumijevanju. Bila bi nam velika čast i zadovoljstvo da budete naš gost i da se na uvjerite u kvalitet opisanog projketa, čije su blagodati i ljepota dostupni svim građanima općine Tešanj.

USR BLIKNER KALOŠEVIĆ

Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.